2012-05-31 09:28:17• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Nyilas - a siker az ajtón kopogtat

Napi horoszkóp május 31.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Anyagi helyzetében váratlan változás állhat be. Hogy ez mennyire lesz pozitív, az nagyban múlik az ön hozzáállásán, szemfülességén. Érdemes résen lennie, mert váratlan ajánlatot kaphat, avagy nem várt vevő kopogtathat be önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön mostanában hajlamos a pesszimizmusra. Persze a túlzott optimizmus legalább annyira hibás, de a borúlátásán mégiscsak úrrá kellene lennie. Annál is inkább, mert a dolgai kimenetele nagyban múlhat a látásmódján.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A terveit ma ügyesen végrehajthatja, és ebben még a szerencse is segítheti. Egy régóta dédelgetett álmát válthatja ma valóra, vagy legalábbis elindíthatja a megvalósulás útján. Lehet, hogy ezért valaki irigyelni is fogja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szenvedélyes napra számíthatnak ma a Rák jegyűek. Egyelőre azonban titkolja az érzelmeit, mert a családja még nem készült fel a nagy emóciókra. Az ő részükről inkább tartózkodást várhat, mintsem együttérzést.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap a szokásosnál is feledékenyebb lehet. Az utóbbi időben van is némi gond a rövid távú memóriájával, de a mai napon mindenen túltehet. Legjobb, ha már előre beírja a telefonjába, vagy naptárjába a teendőket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kisebb családi perpatvarra számíthat a mai napon. Még az sem tudja most megvigasztalni, hogy tulajdonképpen mindenki csak jót akar önnek. Csak azt nem veszik figyelembe, hogy ön mit szeretne. Legyen velük türelmes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez a hét nem nagyon kényezteti el a Mérleg jegyűeket. A nehéz kezdet után azonban lassú könnyebbedésre számíthat. A veszteségek, amik érik, terhet is jelentettek egyben. És ezt csak most kezdi látni megérteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön nagyon is kíváncsi ember, és a sors el is kényezteti: bizony sokak titkába beleláthat. Amit megtud, persze nem mindig van az ínyére, de tartózkodjon az ítélkezéstől. Ami önnek rossz, másnak jó lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hihetetlen ötletei vannak, amivel el tudja kápráztatni az ön környezetében élőket. Talán ideje lenne, hogy szűkebb ismeretségi körén túllépve, mások elé tárja elméje és lelke gazdagságát. A siker már az ajtón kopogtat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hormonjai tombolnak, alig-alig tudja visszatartani a vágyait. És miért is tenné? Ha nincs társa, akkor ideje, hogy a keresésére induljon. Ha van, csábítsa el őt újra. Lepje meg valami ötletes találkahellyel, frissítse fel, amit elmúltnak vélne!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nagyon anyagias napja lehet. Nem baj, mert valóban van mit rendeznie a pénzügyei terén. Ha úgy érzi, hogy végleg minden összekuszálódott, kérje egy szakember segítségét. A társára is hallgasson, ő mértékletesebb önnél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kicsit nehezebben talál mostanában vissza a hétköznapokba. Folyton mereng, valami tavaszi szellő úgy látszik, hogy elcsavarta a fejét. Nem baj, az illúziók megélése, az álmodozás lélekgyógyító hatású. Hallgasson zenét!

Napi horoszkóp
(noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: